News Tien Jaar Green & Blue op 2 September 2012 – De “Grand Finale!”

Go to cocoon startpage

19/07/2012 • Events
10 YEARS GREEN & BLUE

10 YEARS GREEN & BLUE


Tien Jaar Green & Blue op 2 September 2012 –  De “Grand Finale!” 

 

on 02nd September 2012 at the former Waldschwimmbad Obertshausen near Frankfurt from 10 a.m. to 10 p.m.

 

Line Up:

Green Floor: Sven Väth, Paul Ritch live, Dubfire, Dominik Eulberg, Daniel Stefanik

Blue Floor: Ricardo Villalobos, Loco Dice, Henrik Schwarz live, Guy Gerber live, Josh Wink, Robag Wruhme

 

Green & Blue Festival, aan de rand van Frankfurt, heeft geleid tot meerdere sensaties in de afgelopen tien jaar, en is indrukwekkend snel uitgegroeid tot een gevestigde speler in de Duitse Techno Open-Air scene. Naast Love Family Park of Greenfields, heeft Green & Blue zich ontwikkeld tot een van de hoogtepunten van het Festival seizoen en is verkozen tot een van de eendaagse favorieten. Talloze legendarische optredens van verschillende DJ's, Live Acts en  de altijd verrassende opstellingen en locaties zijn veelbesproken onderwerpen en herinneringen die ieder jaar - voor de afgelopen tien jaar – in begin September  gesprekstof opgelevert. Sven’s regendans op de Langener Waldsee of de adembenemende lasershow boven de verlichte Obertshausen zwembaden zijn slechts enkele herinneringen die ons voor vele jaren bij zullen blijven.

 

En natuurlijk zal ook dit jaar weer gaan knallen - de tiende verjaardag is reden genoeg! Ter gelegenheid van dit jubileum hebben we een line-up samengesteld van het fijnste. Naast de resident headliners Sven Väth en Ricardo Villalobos, die vanaf het eerste evenement deel uitmaken van deze Open Air,  hebben we Loco Dice, Dubfire, Josh Wink, Dominik Eulberg, Robag Wruhme en Daniel Stefanik op de lijst staan voor 2 September. Deze jongens zullen er absoluut voor zorgen dat het rijk-groene gazon aan het einde van de dag bruin kleurt! 

Op de Live Act kant hebben we Paul Ritch, Guy Gerber en Henrik Schwarz, alle drie kunstenaars, die bewijzen dat beide mogelijk is: een hoog party gehalte – in combinatie met muziek van hoge kwaliteit in de puurste vorm van hun individualiteit. Want vanaf het begin is dit precies waar het voor Sven en zijn Green & Blue team om draait: het verbinden van muzikale visies met een extatische sfeer en een geweldige party. 

Als geen ander evenement brengt Green & Blue de geest van Cocoon Ibiza naar Duitsland, en net als in Ibiza, kan dit alleen worden mede-mogelijk gemaakt door ons team, maar vooral ook door onze trouwe gasten en fans.

 

Helaas, we hebben in deze context ook ietwat treurig nieuws: na lange nachten en dagen van voorbereiding en veel overwogen gedachten, zijn we tot het besluit gekomen dat we na deze prachtige tien jaar het beste kunnen eindigen op een hoge noot. Uiteraard heeft het nog steeds zijn charme om te feesten naast de zwembaden, omgeven door de natuur, maar dat is precies hetgeen wat door de jaren heen moeilijk te implementeren werd. Het openbare zwembad op onze favoriete locatie - in de geboortestad van Sven’s Obertshausen - moest sluiten om financiële redenen, en de migratie naar Langener Waldsee veroorzaakte administratieve inspanningen die uiteindelijk hebben geleid tot infrastructurele nadelen voor onze gasten. Hieruit hebben wij besloten dat ook dit voor de toekomst van Green & Blue geen realistische optie blijkt te zijn. 

 

Wij gaan afscheid nemen van dit mooie concept maar kijken met vreugde vooruit naar de nieuwe uitdagingen en kansen die op ons pad liggen– juist ja! nieuwe tijden zijn aangebroken met een frisse visie en een nieuwe start – meer informatie volgt in de loop der tijd! 

 

Met andere woorden: we sluiten het hoofdstuk Green & Blue af - dit zal de laatste zijn - na tien jaar is het de “Grand Finale”!

 

1st share - sold out

 

2nd share (limited)

Selling Time from 14th July from 0.00 a.m. until 15th August

(while stocks last)

Price: 34,- EUR + advance booking fee

 

3rd share

Selling Time from 16th August from 8.00 a.m. until 1st September / 6.00 p.m.

Price: 39,- EUR + advance booking fee

 

Tickets can be purchased on our homepage via x-tix.

All categories include free entry to the after hour party at cocoonclub Frankfurt. Line Up: Dubfire, Josh Wink, Daniel Stefanik (Lounge)

All tickets include free public transport (buses and railway) in the Rhein Main traffic network and in the Rhein Neckar traffic network, always to and from the event. This means that you can travel for free with public transport from Frankfurt Rhein Main airport, as well as from Mannheim, Mainz or Kaiserslautern.

 

Go to cocoon startpage

Green & Blue

Comments